Velkommen til City 24/7

dfgsd fdsgsdfg gdhsfg dfssssssss

sdfhfd sfghgfd    gfffffffffffs

Møt teamet

Logg inn

Logg inn for å booke timer og kurs!


Glemt passord? Trykk her.

Få tilsendt nytt passord

Registrer deg

Dersom du ikke har en konto allerede, kan du registrere deg her.

City 24/7

City Treningssenter

City gym startet opp i 2004, den gang var det kun Jan Sigve Eliasen, Jarle Nybø og Evie Knudesen Øverebø som var av aktive utøvere med meritt liste og finne på gymmet. Men siden 2004 har mye skjedd og nye profiler kommet til. Vi har vært opptatt av å få bredde i sporten og satse på både store, små, gamle, unge, gutter og jenter og det har resultert i et team på ca 20 aktive medlemmer. På sitt beste har vi stilt med 21 utøvere på et stevne.

Vi er et gym for deg som vil litt mer! Og med det mener vi at alle er velkomne men spesielt du som har behov for å være i et miljø der det blir satset, hvor kunnskap deles, bra utstyr og et sunt og blandet klientell med utøvere fra body fitness, atletic fitness, kroppsbygging, klassisk kroppsbygging, strongman og nå nylig boksing samt armbak hører til.

Andre Thesen som har titler som overall norsk mester i ccb er i år klar for nye konkuranser til neste år! Følg med på denne utrolig kunnskapsrike og erfarne mannen med talent som mange kan bare drømme om!  

 


 

Jan Sigve Eliasen som er tidligere norgesmester i -80 kg klassen stilte i år i -90. Han fikk en 2 plass på stavanger open og en3 plass på nm. Han er en sympatisk type som sprer glede og motiverer alle rundt seg. Med sin fysikk og seriøsitet har han som mål å fylle opp -90 kg klassen neste år.  Han er typen som trener året rundt og ofte etter kl 21.00 på kvelden da han har fulltidsjobb og 5 barn som fyller opp.
Eivind Lie
som mer eller mindre er fast inventar på city gym debuterte i -100 kg klassen og overasket alle oss rundt seg. Han har drømt om å stille i flere år, og endelig i år fikk vi pushet han til konk. Han fikk blod på tann og satser å stille hardere og med bedre fysikk neste år. 
Han fungerer også som coach for bodyfitness, byggere og atletic fitness!  

 

Utover disse medlemmene har vi flere ildsjeler som både konkurerer og hjelper til bak i kulissene. Odd harald Kjeldsberg har vært en trofast hjelper på alle arranagmang og hjalp nylig Sunniva som debuterte i bodyfitness. Jarle nybø som setter opp dietter og stiller opp på jevnlig poseringstrening med de som måtte ønske det.

Team Fevang som etter hvert er godt kjent som brødrene som gjør alt sammen, 2 glad gutter som både jobber og trener på gymmet og stiller i atletic fitness og junior bygging.

 

Arild Haugen som tidligere var norges sterkeste mann og en aktiv utøver i strongman gikk over til proff boksing og debuterete 11 des. Nå planlegger han nye kamper i nær framtid og har fått et fint privat boksegym hvor han og trener andre 3 dager i uka. Pendler til spania i perioder og er en travel mann med mange jern i ilden. Er også medeier i city gym. Første treningsåret hans på city ble han kåret til årets gym baijas men mye har endret seg siden den gangJ. 19 januar 2010 kom det en domumentar om Arild Haugen som vises på tv2. Den omhandler hans fortid som strongman. 1 time sendetid, som er verdt å se.
Nå er hans neste utfordring NY marathon i høst!  

 

 

For å vise intreserte hva sporten og gymmet kan tilby ønsker vi alle hjertelig velkomne til city gym for gratis trening fra 17. - 21. september. Det vil da være mulig og treffe flere av profilene og ta seg ei økt sammen med de. Vi hjelper og veileder deg som blir medlem med både kosthold og trening slik at du kan nå dine mål! Aldersgrense for city gym er fra 1.1. 2012 satt til 18 år.

Vi har nå også utvidet med dusj og garderober og tilbyr solarium til 24/7 åpningstider og massør som har et eget rom inne på sentret. 290 kr mnd og med byens billigst proteiner!

Kom innom for en hyggelig prat og ta gjerne med treningsklær og lignende for ei uforpliktende økt!