Velkommen til City 24/7

dfgsd fdsgsdfg gdhsfg dfssssssss

sdfhfd sfghgfd    gfffffffffffs

Møt teamet

Logg inn

Logg inn for å booke timer og kurs!


Glemt passord? Trykk her.

Få tilsendt nytt passord

Registrer deg

Dersom du ikke har en konto allerede, kan du registrere deg her.

City 24/7

Om oss

Vi her på City 24/7 har som mål å kunne tilby deg et komplett styrke treningstilbud! Vi utvider utstyrsparken hele veien, slik at du som medlem her skal føle vi gjør det vi kan for å bli mest mulig komplett.

Vi liker å si at vi er et gym for deg som vil litt mer! Da mener vi ikke hvor stor eller hvor liten du er, men vi mener hva du legger i treningen! Vi vil du skal trene, vi vil at når du går her i fra så skal du føle du har trent! Her trener alle typer mennesker, fra de største bodybuilderene til hun på 60 år som lar seg inspirere av miljøet her.

Vi velger å tro at de fleste som trener gjør det for å få resultater! Hva det resultatet er er det du som bestemmer, det kan være gå ned i vekt, gå opp i vekt, blir sterkere eller rett og slett bare bare komme i litt bedre form! Det er du som bestemmer hva du vil oppnå, men vi kan være med og motivere deg mot det målet du har satt deg.

Vi som driver og jobber her på senteret, har solid bakgrunn innenfor trening, så er det ting du lurer på , så spør du oss! Vi er her for å hjelpe deg!

Skulle du ønske å ta alt med trening et skritt videre, så har vi et meget bra tilbud innefor PT og coaching, her er noen av landets beste coacher samlet, de ville kunne hjelpe deg å sette opp treningsprogram, kostholdsplaner og oppfølging innenfor dette.