Velkommen til City 24/7

dfgsd fdsgsdfg gdhsfg dfssssssss

sdfhfd sfghgfd    gfffffffffffs

Møt teamet

Logg inn

Logg inn for å booke timer og kurs!


Glemt passord? Trykk her.

Få tilsendt nytt passord

Registrer deg

Dersom du ikke har en konto allerede, kan du registrere deg her.

City 24/7

Mark Nairn

Mark Nairn

Vår genetiske freak!!Mark er fra England og har bakgrunn fra det engelske British Army og har bla tjenestegjort i Afganhistan og det var her han fikk kallenavnet ”The Spartan”.

Om det er hans militære bakgrunn som har lært han disiplinen man trenger for å hevde seg som bodybuilder vites ikke, men noe har han gjort riktig i alle fall!!

Da Mark kom inn her på gymmet og lurte på om han kunne ha noe på en scene å gjøre, så tenkte vi aha, hvor er det skjulte kameraet….noe på en scene!!!You are born to this, asking us, it`s we that should ask you what we could do to be that good;-)

Det er vel enhver team sin drøm å få servert en genetisk freak av Mark sitt kailber ut av intet!!Men også som person og med sin personlighet har Mark sjarmert oss alle!!Med sin ydmykhet og sin britske høflighet har han vært et enormt positivt bidrag til teamet og miljøet på City Gym!!

Treningsmessig så fortsetter han å holde fokus på bena der han det siste åre har hatt en enormt bra progresjon!!Når han til neste år har fått opp volumet på bena enda mer og med hardt arbeid på leggene vil han være en opplagt kandidat til overall tittelen NM 2013.

Som levebrød har Mark sitt ehet PT foretak, så her har dere mulighet til å bli trenet av en av de beste, sjekk opp hans hjemmeside envision.no!!

Utenom øktene på City Gym så treffer dere Mark på Bjørns Gym i Stavanger og det er på disse to plassene han har PT klienter!