Velkommen til City 24/7

dfgsd fdsgsdfg gdhsfg dfssssssss

sdfhfd sfghgfd    gfffffffffffs

Møt teamet

Logg inn

Logg inn for å booke timer og kurs!


Glemt passord? Trykk her.

Få tilsendt nytt passord

Registrer deg

Dersom du ikke har en konto allerede, kan du registrere deg her.

City 24/7

Team Hulk Haugen

Team Hulk Haugen!

Etter 4 års satsing innen strongman sporten nådde jeg helt opp i toppen av sporten. Jeg har deltatt på alt fra de minste til de største stevnene, satt verdens rekorder, og yngste deltaker på verdens sterkeste mann samt beste fra skandinavia. Jeg har jobbet målrettet mot å bli best i sporten, noe jeg var på god vei til å bli. Men strongman er ikke stort nok og gir meg ikke nok. Jeg har større drømmer og ambisjoner om livet mitt. Derfor har jeg valgt å saste på boksing. Bakgrunnen min i boksing er liten, men etter veldig gode tilbakemeldinger fra de beste. Har jeg fått en bekreftelse på at jeg har mer enn pågangsmot, dispiplin og mye muskeler, tilbakemeldingene er positive og de vil alle hjelpe på sine måter og mener jeg har stort potensial. 

Jeg har per dags dato opparbeidet meg et navn i strongman sirkuset både nasjonalt og internasjonalt ingen andre på 22 år har gjort før. Pga god markedsføring av meg som atlet og profesjonell jobbing mot sponsorer, media og lignende har jeg virkelig gjort sporten stor og interessen større i norge. Dette gjør at jeg går inn i bokseverden med et allerede stort navn med mange fans og en veldig spesiell bakgrunn som gjør alt ”ekstremt”.  Dette mener jeg gir meg et forsprang ingen andre boksere har med tanke på den enorme mediaoppmerksomheten jeg vil få fra dag 1. Dette vil gi mine sponsorer en enorm eksponering i alt fra tv, aviser, ukeblad, internett med mer. I tilegg har jeg allerede fått tilbud fra flere hold om deby match tilrettelagt mine krav pga den meget spesielle fysikken, navnet og ryktet.

Jeg i løpet av den siste mnd tenkt nye ut hvordan jeg vil jobbe fremover.  I første omgang ønsker jeg å sette opp en 12 mnd plan som gjelder både for trenere, managere og sponsorer. Dette gjør jeg slik at vi alle får testet ut teamet, og det gir meg litt tid til å se hvordan ting fungerer og hvor stort talent jeg er. Innen 30 august skal jeg ha gått min første debut match som proff. Som igjen gir oss en pekepinne for evnt videre sammerbeid. Jeg vil da gi alle som er i teamet fra dag 1 første rett til obligasjoner om å forsette. Etter disse 12 mnd vet vi alle mye, og det er da lettere for alle å avgjøre hvor mye jeg er verdt, hvor lenge neste kontrakt skal gå over og lignende.


Teamet er bygd opp av følgende personer:

Hvordan teamet skal fungere.

Arild Haugen skal satse på å bli en stabil og godt etablert proff bokser gjennom året 2009. Dette gjør at han vil gjøre boksingen til en heltidsjobb og bruke ALL sin tid og fokus på å bli så god som mulig. Han er per i dag medeier i city gym og nordic power noe som han fraskriver seg alt ansvar når sponsoravtalene er iboks.. Han vil derfor kun trene og gjør det som trengs for å bli best. Vi har valgt å bruke 2 trenere som gjør at han får god innspill fra begge og at han alltid får nye innpulser og de beste rundt seg.

Tor Krageboen er bosatt i Kristansand og er manager og sponsor for flere aktive utøvere i Norge. Hans hoved oppgave er å ta vare på Arild Haugen som proffbokser. Dette innebærer alt fra tilrettelegging av trening, trenere, sparrings partnere, matcher og media oppmerksomhet. 

Ole Klemmetsen skal være trener annenhver noen dager når Arild bor i Sandnes. De to skal da trene sammen på Arilds privat boksegym som er godt utrystet og av topp kvalitet. Ole har et stort navn både for media men også ut i bokseverden. Han har også tilbudt seg å stille med sin kompetanse Team klemmetsen har opparbeidet seg gjennom alle diss år. Som for eksempel john bror til ole har alltid skaffet sparrings partenere og vært sterkt innvolvert i matchmakingen.

Harald Skog vil trene Arild annenhver uke når Arild blir å pendle til Oslo. De vil da jobbe tett sammen hver dag og kan tilby sparringspartnere lokalt og et godt team med boksere som allerede er etablert i samme klubb. Harald er kjent for å være en trener som lager Knock out maskiner. Har trent både Ole, Thommas Hansvoll, Leis Dolonen, Pål Fagernes, lillebuen osv.

Dette har selvsagt sine utgifter og begrenset med inntekter i første halvår da vi satser på 1-3 debut matcher som ikke gir noe særlig med penger på det nivået. Dette må derfor finansieres gjennom gode sponsorer som vil få betalt i god markedsføring med mer. Tor Krageboen som er manager er personlig økonomisk sikret og er derfor villig til å gå inn med mye penger som han garanterer dekker trener utgiftene til Harald Skog, reiseutgiftene til teamet, sparringspartnere fra inn og utland og de økonomiske kostnadene rundt kamper. Han krever ikke noe profilering tilbake mer enn sine % av kamp inntekter samt litt oppmerksomhet i media. Dette er en veldig lukrativ og spesiell avtale ingen andre i Norge noen gang har blitt tilbudt. Og Tor sa ”det gjør jeg bare pga du er du, og jeg har tro”!

Inntekter:

Inntektene i 2009 vil være begrensende, men jeg vil gjøre div seminar, oppvisninger og teambuilding for firmaer. Inntektene vil brukes til Support gear som igjen skal selges og og tjenes penger på. Dette vil gi en stor eksponerings effekt da deres logo vil være på klærne samt at vi når ennå bedre ut til publikum. Inntektene til dette vil brukes til eventuell treningsleir før kamp og annen prestasjons fremmende tiltak.


Hva Arild Hulk Haugen kan gjøre for deg som sponsor!

Mål for 2009.

Kontrakten strekker seg fra xx dato i 2009 og et år fremover. I denne perioden skal Arild Haugen ha hatt hvertfall 3 debutmatch som proff. Mest sannsynligvis i Sverige eller Danmark da det blir på ”hjemmebane” og gir gode muligheter for fans og kjente til å ta turen over å se. Det sportslige plan er målet enkelt. Ta steg for steg og lære alt i boksing, få god sparringstrening og bygge et stabilt team som fungerer profesjonelt både i sporten men også jobber aktivt og sammerbeider med media for å bygge en stor profil ut av bokseren Arild Haugen. 

Personlig har jeg satset alt jeg eier og har i å bygge opp et privat boksegym som ligger like ved city gym hvor jeg trener vekter og det er garderober med dusj. Dette gjør jeg for å ha mitt private sted hvor jeg kan fokusere 110% på min satsing og kun meg selv. I tilegg vil jeg kunne bruke lokalet 24/7, og innrede det etter mitt behov. Dette har jeg brukt 150.000 kr på. Jeg har i tilegg avsluttet en forholdsvis lukrativ stilling som strongman som var mitt levebrød pga jeg har tro og tør å satse på at dette blir større og bedre. Jeg setter også mine private innvesteringer og jobber på gym og butikk til side som gjør at jeg kan fokusere kun på dette. Håper dere forstår mitt engasjemang og ser at jeg satser økonomisk selv også.

Jeg er også villig til å flytte på meg både i inn og utland om situasjonen krever det for å bli best mulig.

Håper at dette virker intresant og ser fristende ut. Er det noen spørsmål eller uklarheter ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil sammen bli enige om hvordan vi på best mulig måte kan tilfredstille deg som sponsor.


Kontakt, mob: 971 62 705      eller mail: arildhaugen@gmail.com


Mvh Team Hulk Haugen.

Arild Haugen som iniativtaker til dette forslag.

Har lagt ved diverse bilder for at dere kan se litt av mine tidligere karriere og hvordan jeg har jobbet og gjort ting


Har alltid trodd på profilbygging på flere plan. Her ser du hulk Gravert i bakhode etter oppvising i Sverige. Bildet til høyre er fan t-skjorter som jeg trykket opp 1000 stk av og gav bort som en liten takk til fans og en gimic. De 2 nederste er bilder av mine gamle ”team biler”.


Har alltid gjort min jobb for å profilere mine sponsorer best mulig i media og lignende. 


Under ser du bilder fra Stevner i inn og utland. 

  

Har satt verdens rekorder på vm, og eneste i verden på 22 år til å dra 400 kg i markløft.

  

Har masse fans i både inn og utland. Kanskje derfor hjemmesiden min har hatt over 600.000 besøkende.

 

A new age has begun, and this is only the start!

 

Steder hvor jeg er eller har vært profilert flere ganger.